Kwaliteit

Daar waar gewerkt wordt met producten voor menselijke consumptie is de grootste zorgvuldigheid geboden. En al helemaal als het babyvoeding of medicijnen betreft. Bij Agglomix zien we het als onze primaire taak en verantwoordelijkheid om de beste kwaliteit en hygiëne te bieden voor optimale voedselveiligheid. Zo bent u altijd verzekerd van een goed en betrouwbaar product.

“From Agglomix to the world”

De beste controle

Middels een strenge procescontrolesystematiek volgen we ons productieproces in iedere stap. We laten vervolgens de door ons bewerkte producten door een extern laboratorium onderzoeken op zowel fysisch-chemische als microbiologische gesteldheid.

Onze fabriek is modulair opgebouwd, waardoor de verschillende soorten poeders strikt van elkaar gescheiden blijven. We hebben daarvoor High Care Zones ingericht.

Track and trace
Check-check-dubbelcheck is ons devies. Wij controleren de poeders veelvuldig en bemonsteren elke batch. We acteren op het hoogste kwaliteitsniveau, en zorgen ervoor dat u uw producten altijd kunt volgen en herleiden van grondstof tot eindproduct.

Certificaten en kwaliteitshandboeken
Al onze handelingen, processen en controles zijn vastgelegd in ons kwaliteitssysteem. We werken volgens een grondig uitgewerkt allergenen- en GMO beleid. Onze certificaten zijn een schriftelijk bewijs van onze hoge kwaliteit.

Wij zijn houder van de volgende certificaten: 

  • Food Safety System Certification (FSSC) 22000 (V 4.1)
  • ISO 9001:2015
  • EXCiPACT Certification Standard for Pharmaceutical Excipient Manufacturers of Suppliers: Good Manufacturing Practices (GMP)
  • SKAL BIO CERTIFICAAT 
  • HALAL
  • KOSHER
  • GMP+ international

Landspecifieke eisen, condities en risico’s
Poeders voor menselijke consumptie moeten aan strenge eisen voldoen voordat u ze op de markt mag brengen of mag exporteren. Wij zijn op de hoogte van alle eisen die gelden in zowel Nederland als de rest van de wereld.

Agglomix heeft specifieke en unieke toelatingen voor export naar Rusland (Rosselkhoznadzor) / Douane Unie, China, Indonesië, Brazilië, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. 

Wij houden rekening met regionale condities. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor kennis en advies.