Mengen

Bij Agglomix werken we met de beste machines, vakmensen en technologie om poeders met elkaar te mengen. U levert de producten en wij mengen het tot een egaal poeder met een homogene samenstelling. Precies volgens de gewenste samenstelling of zorgvuldig uitgedachte receptuur. Het product komt als perfect gemengde grondstof, premix of halffabricaat weer naar buiten.

Wij hebben meerdere menginstallaties en werken met gescheiden compartimenten. Daardoor voorkomen wij contaminatie tussen de verschillende typen poeders waar wij mee werken. De hygiëne is bij ons strikt geborgd.

 

Strengste normen voor hygiëne en voedselveiligheid
Agglomix gaat in kwaliteit en voedselveiligheid altijd een stapje verder. Dat is de voornaamste reden dat zuivel- en babyvoedingsproducenten al jaren voor ons kiezen. Wij onderscheiden ons door onze mengers handmatig te beladen waarmee we lange transportwegen voorkomen. Hiermee wordt het risico op besmetting geminimaliseerd en houden we altijd de controle over het kwaliteitsniveau.

Uitvoerige controle
Gedurende het hele mengproces houden wij grip op de kwaliteit. Elke handeling, bewerking en aanpassing wordt nauwkeurig bijgehouden, zodat u het product precies kunt volgen en herleiden. Na het mengen ondergaat elke batch een microbiologische controle, die wordt uitgevoerd door een extern, onafhankelijk bureau. Check-check-dubbelcheck is ons devies. 

Onze kracht zit hem in de kwaliteit die we leveren. Daarom zijn ook de kleine volumes meer dan welkom. Wij geven u graag meer informatie. Om in gesprek te raken kunt u mailen naar info@agglomix.com. Als u telefonisch van gedachten wil wisselen met een van onze experts kunt u altijd bellen:

+31 (0)13 5809835